El Port de Tarragona acull aquest diumenge una cursa a favor de la Marató de TV3

Aquesta pròxima setmana, el Port de Tarragona ha programat que el Teatret del Serrallo i el Moll de Costa siguin l’escenari de diverses activitats culturals:

  • Cursa de 5 km i caminada de 4,4 km a favor de la Marató de TV3. Diumenge 16 de desembre, a les 9.30 hores. Sortida: Moll de Costa. Inscripcions en línia: www.athleticevents.net i presencials a la Rambla Francesc Macià 5 L1.

Exposicions

  • L’exposició col·lectiva és la mostra XXVIII del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona. Acull l’obra pictòrica dels membres del Sindicat. La inauguració serà el dimarts 18 de desembre, a les 19 hores, al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.
  • L’exposició individual es mostra l’obra fotogràfica d’Albert Saludes i Casas amb el títol de “70 tarragonins davant la càmera”. Aquesta exposició consta de 70 retrats de personatges de la societat tarragonina de l’entorn de l’autor amb una forta incidència en la vida social tarragonina. També hi trobarem uns retrats de “tarragonins d’adopció”, homes i dones que ja fa molt anys que són amb nosaltres i que estan notablement integrats a la ciutat i la seva societat. Els personatges estan fotografiats en el seu entorn natural a fi i efecte d’aconseguir unes imatges intimistes. La tècnica és el blanc i negre. La inauguració d’aquesta mostra serà el dijous 20 de desembre, a les 19 hores al Tinglado 1, del Moll de Costa del Port de Tarragona.
  • I també, es pot visitar l’exposició “Compartint la mar… #100santaeulaliatarragona” al vestíbul del Museu del Port. De dimarts a dissabtes, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Entrada lliure.