El concert solidari de la Diputació a Tarragona ha sigut un èxit rotund

L’acte, organitzat amb el Club Rotary Tarragona recull més de 6.000 euros, a l'espera del recompte final. Els diners es destinaran a 7 entitats amb fins socials

El concert solidari ofert per les Bandes de Grau Professional dels Conservatoris de Música de la Diputació a Tortosa i Tarragona aquest diumenge 12 de març al Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha aconseguit recaptar més de 6.000 euros, a l’espera de conèixer les últimes aportacions realitzades i el recompte final. Els diners aconseguits amb a aquest acte benèfic, organitzat pel Club Rotary i la Diputació de Tarragona, es destinaran a set entitats amb finalitats socials.

Els assistents al concert, van adquirir les entrades/donatiu per un valor de 10 euros. Algunes persones també hi han col·laborat tot i no poder assistir al concert, a través de d’entrades de fila 0. Les entitats a les quals es destinarà la recaptació són el Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, l’Associació La Muralla, la Fundació Bona nit, Matres Mundi, Associació Parkinson de Tarragona,Fundación El sueño de la campana, i els Pares Rogacionistes.

El concert, que va omplir l’Auditori August del Palau de Congressos de Tarragona, va començar amb una actuació per separat de cadascun dels dos conservatoris. En acabar, les bandes de Grau Professional de Tortosa i Tarragona van actuar conjuntament amb un repertori que inclou obres de Jan Van Der Roost, Ernest Gold i Joseph Compello preparat especialment per aquest esdeveniment.