El Ballet de Moscú torna al Palau Firal i de Congressos aquest cap de setmana

El Llac dels Cignes es farà avui a les 21h i Don Quixot demà a les 21h

0
337

L’internacional Ballet de Moscú torna un estiu més a Tarragona per a la representació del Llac dels Cignes i Don Quixot al Palau Firal i de Congressos avui i demà a la nit a les 21 h. El Les dues representacions compten amb els solistes Cristina Terentiev i Alexei Petrichenko, que sempre aconsegueixen “transmetre les històries d’una manera sincera i propera al públic”, ha assegurat el director del Ballet de Moscú, Timur Fayziev.

El preu de les entrades és de 38 euros i el preu per grups (mínim de 12 persones) és de 20 euros. Actualment, les entrades només es poden comprar per Internet a palautarragona.com i a les mateixes taquilles del Palau Firal i de Congressos abans de l’espectacle a partir de les 20 h.

El director del Ballet de Moscú ha declarat que els ballarins sempre “es mostren contents al saber que la gira para a Tarragona” i que “a Tarragona el públic sempre s’aixeca i això és una recompensa”. El Ballet de Moscú fa anys que fan representacions a la ciutat amb diferents obres del seu repertori com Giselle o El Trencanous. “A Tarragona el públic aprecia el ballet i sempre tenim molt de públic”, ha explicat Fayziev. I ha afegit: “A Catalunya es respira un gran aire cultural, la gent aprecia la cultura”.

FER UN COMENTARI