Dow celebra l’èxit assolit pel 29è Festa per a Tothom

La geganta Frida, la primera geganta de la ciutat de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes

Imatge de l'acte Festa per a Tothom. Foto: Cedida

La Festa Major de Santa Tecla 2019 ja és història i, amb ella, també ho és la 29a edició del programa Festa per a Tothom, que des de l’any 2000 compta amb el suport i col·laboració de Dow Chemical Tarragona.

Festa per a Tothom és la fórmula inclusiva de ciutadania amb discapacitat a les festes, una iniciativa que permet que els ciutadans amb capacitats diferents puguin gaudir de les festes en honor a Santa Tecla. Tot plegat és possible gràcies a la participació, la implicació i l’entusiasme de moltes persones que, de manera voluntària, comparteixen el seu temps lliure per fer d’aquest col·lectiu una autèntica penya festiva.

Entre les persones que donen vida a Festa per a Tothom hi ha un centenar de d’empleats de Dow i familiars d’aquests que, junt amb la resta de voluntaris, conformen una penya festiva integrada per més de 240 persones i que, durant la celebració de la festa major de Santa Tecla, ha pogut gaudir dels actes festius durant sis jornades: la crida, la revetlla, el correfoc petit, l’arrencada i el cafè, copa i puro i la Diada de Santa Tecla han conformat el programa d’actes que els membres de Festa per a Tothom ha presenciat i assaborit en directe.

En aquest sentit, els integrants de la penya festiva volen agrair el gran moment viscut ahir, durant la Professó del Seguici, quan tots i cadascun dels elements festius van tenir la gentilesa d’oferir el seu ball davant del grup de Festa per a Tothom.

Així mateix, l’organització de Festa per a Tothom també vol agrair a l’Ajuntament, col·laboradors i voluntaris de Llegat 2018 totes les atencions rebudes, així com la predisposició per oferir als membres de Festa per a Tothom espais adaptats que han permès el gaudi de la Festa Major a tots els seus integrants.

D’altra banda, cal destacar que la geganta Frida, la primera geganta de la ciutat de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes, va participar de l’arrencada el passat dissabte, mentre que també ha apadrinat el Normag, primer gegant de Catalunya amb síndrome de Down.