Arrenca Santa Tecla

Quin acte no us perdreu? Canviaríeu alguna cosa de les festes?

0
460
Imatge del cartell de Santa Tecla 2019. Foto: Ajuntament de Tarragona

Avui comencen les festes de Santa Tecla, la festa major dels tarragonins i tarragonines. Uns dies durant els quals els carrers de Tarragona s’omplen de gent, de festa i de colors, i que serveixen per gaudir de la cultura tan rica i diversa que té la ciutat.

Aquest any el pregó anirà a càrrec de l’emblemàtic Eduard Boada, el qual ha abaixat la persiana del bar Casa Boada després de 70 anys. Dissabte dia 21, a les 18.30 h i des del balcó principal de l’Ajuntament es podrà gaudir de les seves paraules.

Entre els actes hi destaca la Santa Tecla petita, la Baixada de l’àliga dissabte 21 a les 24 h, el Correfoc, que sortirà des de la plaça de la Mitja Lluna dimarts 24 a les 22 h, el seguici, els pilars caminant dimarts 24 a les 13 h, les Diades castelleres, el ball de Dames i Vells,  l’entrada del braç de Santa Tecla i els concerts, que omplen de música i balls les places de la ciutat, entre altres actes.

Els caps de cartell són el grup Oques Grasses, que actuarà a la plaça de la Font el pròxim 16 de setembre, i Mago de Öz, el qual estarà dissabte 14 a les 22.30 h a l’Anella Mediterrània.

Des de La Ciutat volem saber quin és l’acte que no us perdreu i que canviaríeu/milloraríeu de les festes.

VISCA SANTA TECLA!

FER UN COMENTARI