CONFIRMAT: PortAventura obrirà el 15 de maig

L'anunci es produeix després de les converses mantingudes amb els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya responsables del PROCICAT

PortAventura World es prepara per obrir les portes el proper 15 de maig, després de les últimes converses mantingudes amb els departaments de la Generalitat de Catalunya responsables del PROCICAT, Salut i Interior.

PortAventura World iniciarà la seva activitat amb l’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land. Per la seva banda, Caribe Aquatic Park obrirà les portes el 23 de juny. A partir d’el mateix dia 15 de maig obriran també els hotels Hotel Colorado Creek, Hotel PortAventura i Hotel Gold River.

Amb l’objectiu de protegir el màxim la salut de clients i empleats, s’han pres totes les mesures de seguretat, distància social i higiene estipulades per les autoritats i a més certificades per auditores externes. Incloent la recent aprovació per part del PROCICAT del pla sectorial de parcs temàtics i d’atraccions. En aquest marc PortAventura World ha rebut el reconeixement “Safe Travels”, el primer segell global en seguretat i higiene per a viatges i turisme.

Des de l’inici de la pandèmia, PortAventura World ha centrat els seus esforços en implementar totes les iniciatives necessàries per a convertir-se en un espai segur amb una inversió que ha superat els 5 milions d’euros. Com a principals mesures destaquen la limitació d’aforament, així com l’obligatorietat d’usar mascareta al resort. Es manté la senyalització corresponent i es fomenta l’ús del cashless per facilitar l’experiència de client.