Comencen les formacions als establiments adherits a la campanya de Bons Comerç TGNA

L’objectiu és fomentar el comerç de la ciutat a través d’ajudes directes en format de bons descompte

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona ha començat a realitzar les sessions formatives a tots aquells establiments que ja s’han adherit a la campanya de Bons Comerç TGNA que pròximament entrarà en funcionament per a la ciutadania.

Es tracta de reunions individualitzades o en format col·lectiu, tant de forma presencial com telemàtiques, a càrrec de la conselleria que tenen com a objectiu donar a conèixer el sistema de gestió i validació dels tiquets de compra, quan els Bons Comerç TGNA entrin en funcionament. Com a complement de la formació, tots els establiments adherits disposaran d’una guia ràpida sobre l’ús de la plataforma i de vídeo tutorials per resoldre tots els dubtes.

Actualment, la campanya de Bons Comerç TGNA es troba en la fase d’adhesió d’establiments comercials, de serveis, hosteleria i restauració de la ciutat que vulguin participar a la iniciativa comercial.

L’objectiu és fomentar el comerç de la ciutat a través d’ajudes directes en format de bons descompte.

Tots aquells negocis que vulguin formar part de la campanya poden formalitzar el registre a través de la pàgina web bons.tarragona.cat. Per qualsevol dubte, es poden posar en contacte amb la conselleria a través dels telèfons 977245777 / 663732020 o al correu electrònic bonstgn@tarragona.cat