Colonial ven el centre comercial de Les Gavarres a Bauhaus

L'operació forma part del programa de desinversions de la companyia

Colonial ha signat la venda del centre comercial de Les Gavarres a Bauhaus, amb una de les seves botigues en aquesta ubicació. Aquesta operació forma part del programa de desinversions de la companyia immobiliària, que també ha venut l’immoble 9 Percier, a París, al fons alemany Deka Immobilien. L’operació s’ha tancat per 143,5 milions d’euros, després de ser adquirit el 2015 per 67,4 milions.
A aquestes vendes s’hi sumen també les fetes en el quart trimestre de 2020, entre les quals es troben un edifici situat al 112 Wagram de París i l’entrega de l’última fase de la cartera logística, cedida a Prologis, per 64 milions.
Amb aquestes operacions, Colonial ha tancat el pla Alpha V de desinversions, amb vendes d’edificis que han finalitzat el seu cicle de valor o que ja no resulten estratègics per l’empresa. Totes les operacions s’han produït amb una prima mitjana sobre la taxació situada en el doble dígit.

El 68% dels actius venuts en aquest període se situen entre Madrid i Barcelona i el 32% restant estan ubicats a París. Del total de 617 milions d’euros desinversions, Colonial ha venut actius no estratègics en l’últim trimestre de 2020 per valor de 413 milions d’euros. Aquesta estratègia de rotació d’actius es complementa amb una política de desenvolupament de nous actius ‘prime’ en els “millors zones” de París, Madrid i Barcelona.