Clava un cop de puny a un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona que volia identificar-lo

La fiscalia demana 1 any i mig de presó per un suposat delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat

Un home anirà a judici per clavar un cop de puny a un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona que volia identificar-lo per incomplir el confinament decretat per l’estat d’alarma. Una patrulla va sorprendre el processat al camí del Llorito cap a un quart de vuit del vespre del 6 d’abril, malgrat el confinament domiciliari que hi havia vigent per la covid-19.

Els agents van intentar identificar l’individu però aquest, “lluny de col·laborar i amb intenció d’infringir el principi d’autoritat i impedir que els policies fessin la seva tasca”, va agredir un dels agents i va fugir. La fiscalia demana 1 any i mig de presó per un suposat delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat. El cas es jutjarà properament als jutjats penals de Tarragona.

La fiscalia també sol·licita la inhabilitació especial per al dret de sufragi passiu durant el temps de condemna i el pagament de les costes processals. No consta cap indemnització perquè l’agent colpejat no va patir lesions, segons l’escrit del ministeri públic.