Ciutadans Tarragona reclama la instal·lació d’un sistema d’ombra per als usuaris de l’OMAC

La regidora Sonia Orts remarca que “la carpa actual és totalment insuficient i fa que els ciutadans no respectin les distàncies de seguretat”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La regidora de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Sonia Orts, ha reclamat “la instal·lació d’un sistema d’ombra que cobreixi les necessitats dels usuaris de l’OMAC”. I és que, per la limitació d’aforament a causa de la COVID-19, han d’esperar el seu torn a l’exterior de l’edifici municipal. “La carpa actual és totalment insuficient i les persones que fan cua, buscant l’escassa ombra, no poden respectar la distància de seguretat”, segons Orts.

Per això, Cs ha presentat un prec per escrit en què demana a l’equip de govern que solucioni la situació al més aviat possible. La regidora de Cs ha explicat que “a l’interior de l’OMAC sí que es respecten totes les mesures de seguretat, però a l’exterior la situació és esperpèntica, ja que, en ple estiu, es formen cues d’usuaris que intenten aconseguir un lloc a l’ombra”. Ha lamentat “la negativa del govern, que no vol destinar 10.000 euros per instal·lar uns tendals que protegirien del sol i la pluja i servirien per garantir unes mínimes condicions als ciutadans que esperen per fer els seus tràmits a la porta de l’OMAC”.

Finalment, Orts ha remarcat “la feina extra del personal de l’OMAC que cada dia munta i desmunta la carpa”, però ha exigit una solució definitiva, “tenint en compte que les limitacions d’aforament a l’interior d’edificis públics s’allargaran durant mesos i, per tant, els ciutadans hauran de seguir esperant fora de l’OMAC”.