Ciutadans proposa que l’Ajuntament destini dos milions d’euros a ajudes directes a comerciants i autònoms

El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, assegura que “és una mesura per donar liquiditat a petits empresaris especialment afectats per la crisi de la COVID-19”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
El portaveu de Cs a Tarragona, Rubén Viñuales

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha proposat que “l’Ajuntament destini fins a dos milions d’euros a ajudes directes a comerciants i autònoms”. Durant el ple telemàtic d’aquest matí, ha explicat que “serien ajudes d’entre 2.000 i 8.000 euros, que permetrien donar liquiditat a negocis especialment afectats per la crisi de la COVID-19”. Ha detallat que “per rebre-les haurien de complir determinades condicions, com no haver acomiadat ningú durant aquesta crisi” i ha remarcat que “serien ajudes compatibles amb d’altres ja previstes per altres administracions”.

El portaveu de Cs ha destacat que “ara mateix cal prioritzar a què es destinen els recursos de l’Ajuntament” i ha assegurat que “és necessari eliminar partides supèrflues del pressupost i destinar recursos a mesures socials i econòmiques”. En aquest sentit, Viñuales ha celebrat que “l’equip de govern s’hagi compromès a estudiar aquesta iniciativa” i ha remarcat que “Cs seguirà plantejant propostes realistes i des de la lleialtat, amb la intenció d’aconseguir el màxim consens per poder-les aplicar”.