fbpx

El Centre d’Educació Especial Sant Rafael s’endú el premi IMET d’Educació 2023

Avatar photo

El Centre d’Educació Especial (CEE) Sant Rafael de la Diputació a Tarragona ha guanyat, un any més, el premi d’Educació Josep Vives Ciurana 2023 convocat per l’Institut Municipal d’Educació (IMET) de l’Ajuntament de Tarragona pel seu projecte BrotArt. L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat aquest dijous a la tarda a l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona.

BrotArt” ha guanyat el premi IMET 2023 en la categoria d’escoles d’educació especial. Amb aquest projecte, inspirat en el moviment d’art LandArt o Earth Art, els i les alumnes han creat obres d’art efímeres en diferents espais verds del centre educatiu utilitzant elements de la natura. BrotArt ha estat liderat per l’alumnat del Programa de Formació i Inserció Professional (PFI) perfil d’Auxiliar de Vivers i Jardins, però hi ha participat tot el centre.

Els Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana tenen per objectiu reconèixer i donar a conèixer el treball que desenvolupen els centres escolars com a comunitat educativa integrada pel professorat, l’alumnat, els pares i mares i el personal no docent.

Aquests guardons s’orienten al reconeixement de les aportacions educatives i socioeducatives dels centres escolars de Tarragona amb l’objectiu de cooperar en la millora de la cohesió social, la convivència, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat. L’Ajuntament de Tarragona convoca aquests premis amb la col·laboració de l’empresa Repsol.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Noves cares a l’executiva dels comuns al Camp de Tarragona

Notícia següent

Tarragona modernitza els seus 7 aparcaments municipals tancats

Notícies relacionades