Augmenten els contagis a Tarragona

Salut confirma un nou brot a Vila-seca i la Canonja, i la xifra de focus actius ja arriba als 20

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres 38 nous contagis de covid-19 a la demarcació de Tarragona. En concret, són 28 al Camp de Tarragona i deu a les Terres de l’Ebre, on també s’ha reportat una nova víctima mortal.

D’altra banda, Salut ha confirmat un vintè brot a la demarcació. En concret, se situa als municipis de Vila-seca i la Canonja (Tarragonès), acumula tres casos i dotze contactes en seguiment, i correspon a l’àmbit familiar.

De la resta de brots actius al Camp de Tarragona -un total de catorze-, l’altre brot registrat a Vila-seca ha sumat sis casos i 20 contactes més en seguiment.

A les Terres de l’Ebre, el brot de Sant Carles de la Ràpita s’ha introduït a l’Hospital Comarcal d’Amposta, on dimarts ja es van confirmar tres pacients i una treballadora contagiats. Així, aquest focus acumula ja deu casos, un hospitalitzat i 20 contactes en seguiment.

L’altre brot que experimenta una variació significativa és el de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, que passa de deu a dinou casos, i ja acumula quatre defuncions. Els altres quatre brots actius a la regió són els del Perelló, Tortosa, la Ràpita i el Raval de Crist de Roquetes.