Arrenca el FITT 2021 exhaurint entrades

Ahir a la nit es va inagurar la desena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona amb la presència de la Hble. consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge

El FITT (Festival Internacional de Teatre de Tarragona) va reobrir ahir a la nit el Teatre Tarragona amb l’espectacle “Encara hi ha algú al bosc” de la cia. Cultura i Conflicte i la presència de la Hble. consellera d’Igualtat i Feminsmes Tània Verge.

El festival, que se celebra fins al 4 de setembre, ja ha exhaurit les entrades de la meitat dels espectacles d’aquesta edició i compta amb el doble de persones abonades respecte a l’any anterior.

Comando Señoras va donar ahir el tret de sortida al festival amb “Ritos de amor y de guerra””, que va començar a la Rambla Nova i després va seguir al Teatre Metropol.

Aquest va ser el primer espectacle a concurs del FITT. “Encara hi ha algú al bosc” de la companyia Cultura i Conflicte va ser l’encarregada d’inaugurar aquesta edició. Una obra que dóna veu al relat de les supervivents de la violència sexual a la guerra dels Balcans en diàleg amb una autoficció de la dramaturga Anna Maria Ricart Codina i l’equip de Cultura i Conflicte.