Allau de crítiques a la venda d’entrades dels actes de Santa Tecla

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Tarragona, 15 de setembre, 10:59h.

Els tarragonins i tarragonines esperant els darrers segons per poder entrar, a les 11h en punt, a la pàgina web on es posen a la venda les entrades pels actes de Santa Tecla.

11h. Tothom hi accedeix sense problema i es crea el ja conegut torn d’espera per tal de poder arribar a la compra de les entrades. Fins aquí, cap problema.

2.000, 1.000, 700, 580, 348, 200, 3… persones fent cua en rigorós ordre per tal de poder accedir a la plataforma.

I, quan per fi hi accedeixen, es troben que tots els actes tenen les entrades exhaurides. Sí, tots. A totes hores, i tot els dies. No queda absolutament res.

Els tarragonins i tarragonines fidels a les festes de Santa Tecla s’han endut un bon disgut aquest matí, després de veure que no en podran gaudir. Les xarxes socials s’han omplert de múltiples queixes contra el sistema de venda d’entrades.

“Decebut per no poder aconseguir entrades per les tandes de lluïment”, “Indignant el sistema per obtenir entrades de Santa Tecla”, “Un año más, sin Santa Tecla”, “El sistema de compra d’entrades de Santa Tecla em sembla una santíssima merda”, han estat alguns dels comentaris dels que no han aconseguit cap entrada.