220 persones gaudeixen de la masterclass de zumba de Santa Tecla

Estava organitzada pel Patronat Municipal d’Esports

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ahir, 220 persones es van aplegar a l’Anella Mediterrània per participar en una masterclass de Zumba organitzada pel Patronat Municipal d’Esports (PMET). L’acte va estar presidit per l’alcalde Pau Ricomà i la consellera d’Esports María José López.

L’alcalde va remarcar que “creiem que l’esport és necessari per a tothom i en el context actual cal buscar la manera de fer-ho possible. Aquest és un exemple d’activitat a l’aire lliure, gratuïta i amb totes les mesures de protecció”. Per la seva banda, la consellera va posar de manifest que ”aquesta cita és la materialització del treball conjunt entre l’ajuntament i els centres esportius de fitness que hem vam encetar l’estiu passat, hem consolidat aquest any i que segur que continuarà”.

La masterclass va estar dirigida per Luís Costa i impartida pels instructors Marta Formoso, Virginia Escamez, Luís Costa, Marta Tous, Aimet, Raimon Sorroche, Monica Coca, Yolanda Linares, Viviana Travalglini Walter Quintero, Noelia Fernandez, Irene Cia Melissa Da Cruz, M. Angel Galan, tots ells habilitats pel sistema Zumba (ZIN).

Aquesta masterclass s’emmarca en l’activitat “Ens movem a l’aire lliure” que els dijous ofereix sessions de zumba de forma gratuïta a la zona del velòdrom de l’Anella Mediterrània. El proper dijous 16 de setembre serà la última sessió d’aquesta activitat.