Tarragona acull la Torxa dels Jocs Special Olympics

La torxa va recórrer diferents carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça de la Font

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Ahir a la tarda va arribar a Tarragona la torxa dels Jocs Special Olympics que se celebren enguany a Granollers. La torxa, en el seu pas per Tarragona, va sortir a les 18 h des de l’Amfiteatre, va recórrer diferents carrers de la ciutat i va arribar a les 19 h a la plaça de la Font. 
 
Durant el recorregut fet pels carrers de la Part Alta, 40 esportistes tarragonins d’entitats vinculades amb els clubs participants als Specials Olympics ’23, Club Esportiu Solc, Associació Estela, ADT HORNETS i ORIGINALS CBT SOLC, han acompanyat la torxa. Les entitats col·laboradores han estat el Consell Esportiu del Tarragonès, el Club Bàsquet Tarragona, el Club Natació Tarraco, el Club Futbol Tarraco, el Club Gimnàstic de Tarragona, l’Associació Deportiva Torreforta, el Club Golf Costa Daurada i el Club Dojo Patinantge.
 
L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va participar en l’acte, que també va comptar amb la participació de la consellera d’Esports, Maria José López, la presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual – ACELL, Marina Gómez, i el president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau. 
 
Ricomà va expressar que “és un orgull que la torxa dels Jocs Special Olympics 2023 hagi passat de nou per la ciutat de Tarragona. Aquesta flama tan característica representa tot allò que ens mou, ens motiva, ens fa avançar, lluitar i guanyar. Valors i sentiments que representen a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies, que dia a dia se superen, trencant diverses barreres per superar-se, però també per aconseguir una societat més igualitària”.
La torxa va dormir ahir al Palau Municipal i avui es dirigirà cap al pròxim relleu: Badalona.