Tarragona reobre els equipaments culturals i esportius a partir de dilluns

Les instal·lacions esportives es reobriran, seguint les mesures establertes en diferents espais i tipus d’activitat.

Arran de les noves mesures aprovades avui mateix pel PROCICAT davant el Pla d’obertura progressiva d’activitats en el tram 1, l’Ajuntament de Tarragona comunica les diferents novetats i mesures preses en relació als serveis i equipaments municipals que es posaran en marxa a partir d’aquest dilluns 23 de novembre.

Patronat Municipal d’Esports (PMET)

Les instal·lacions esportives es reobriran, seguint les mesures establertes en diferents espais i tipus d’activitat. Les activitats esportives a l’aire lliure es podran dur a terme amb un 50% de l’aforament i les que es realitzin en espais tancats o coberts l’aforament màxim serà del 30% i totes finalitzaran a les 21h.

L’ús de vestidors només estarà permès en les instal·lacions que disposin de piscina o s’hi duguin a terme activitats aquàtiques. Aquests usuaris podran sortir a les 21.30h, màxim. La piscina de Campclar el dilluns 23 i el dimarts 24 de novembre, obrirà al públic a partir de les 11h. La sala de musculació de Campclar, obrirà a partir del 30 de novembre.

Cal efectuar cita prèvia per accedir a les instal·lacions a través de l’aplicació o del web del PMET: https://www.tarragona.cat/esports

Escola Municipal de Música

Per adaptar-se a la situació actual, l’Escola Municipal de Música de Tarragona ha reorganitzat els seus serveis i oferirà classes de fins a sis alumnes, tal i com preveu la normativa. Les que no es puguin complir es modificaran els horaris per tal de dividir grups més nombrosos de sis.

 

Patrimoni 

Els recintes patrimonials i el Museu d’Història que ja estaven oberts, amb el 33% de l’aforament, a partir de la setmana vinent amplien l’aforament fins al 50%.

 

Cultura
Pel que fa a la reobertura dels Teatres de Tarragona, el Festival REC serà el primer en obrir les portes del teatre, ja que es podrà celebrar presencialment del 2 al 8 de desembre amb el 50% de l’aforament tal i com contempla la normativa i mesura que es mantindrà també amb la programació de Tardor i la Sala Trono.

 

Així mateix, es reprèn la programació de Teatres de Tardor el dia 11 de desembre amb  Hidden i amb la resta d’espectacles programats fins a finals d’any. Per tal de facilitar l’accés als espectadors i motivar-los per tornar al teatre, les primeres funcions disposaran d’un descompte del 2×1. Podeu consultar la cartellera i tota la informació de teatres al web teatres.tarragona.cat

 

La sala Trono també reobre les seves portes el divendres 27 de novembre al Teatre Metropol amb tota la programació prevista.