Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Tarragona engega el projecte Calidoscopi Educatiu

Avatar photo
És una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn que ofereix activitats lúdiques i educatives gratuïtes adreçades a nens i nenes de sisè de primària i d’ESO
L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) ja ho té tot a punt per a la posada en marxa del projecte Calidoscopi Educatiu, una proposta que fa servir la creació artística com a eina socioeducativa i de desenvolupament de joves. El projecte ofereix tallers gratuïts d’art urbà, DJ i Brake Dance adreçats a nens i nenes de sisè d’educació primària i d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) que començaran el pròxim dilluns 27 de maig i s’allargaran fins al 19 de juny.
Els tallers es faran a la tarda, de 17 h a 19 h i cadascun d’ells ofereix tres sessions de dues hores. Les activitats es duran a terme en diferents zones de la ciutat: als centres cívics de Sant Salvador, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Bonavista; i a l’Espai Jove Kesse.
Les jornades estan pensades per fomentar la promoció de l’accés a l’expressió i la participació cultural i artística; i  tracta d’una nova proposta que se suma a la resta d’activitats de lleure educatiu que l’Ajuntament de Tarragona ofereix fora de l’horari escolar.
Les famílies interessades a participar en els tallers poden fer la inscripció en aquesta secció del web de l’Ajuntament de Tarragona, en la qual també es detallen els horaris i calendari de cadascuna de les activitats.
El projecte Calidoscopi Educatiu és una de les activitats emmarcades en el Pla Educatiu d’Entorn (PEE), una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’IMET. En aquest projecte també hi participen activament la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona i l’Espai Jove Kesse.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − four =

Notícia anterior

El sorprenent descobriment d’Aquí no hay quien viva: “la frase no estava al guió”

Notícia següent

Mor el baixista del grup Train, Charlie Colin en patir un accident a la dutxa

Notícies relacionades