Tarragona ja té el seu propi Ikea

La inauguració de la tenda ha tingut lloc aquest mateix matí

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

IKEA Dissenya Tarragona ja és una realitat i tots els ciutadans ja poden guadir del mateix des d’avui mateix perquè la tenda ha estat inaugurada aquest matí. Amb l’objectiu d’estar més a prop de les i els tarragonins i ser cada cop més accessible, el local donarà assessorament en el disseny de projectes per a la llar.

Ubicat en un local de 84 metres quadrats a la planta alta del Centre Comercial Parc Central, el nou IKEA Dissenya Tarragona suposa el primer format d’aquestes característiques a la província, on la companyia ja disposa, a Valls, d’una important central de distribució en línia que dona servei a Espanya, Portugal i el sud de França.

Amb una plantilla inicial de vuit empleats, els clients que passin per aquest nou espai (obert de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores) podran dissenyar i planificar projectes personalitzats per a totes les estances de la seva llar assessorats per experts d’IKEA. A més a més, rebran assistència per fer compres en línia o contractar els serveis de recollida, transport i muntatge.