Tarragona inicia un nou taller d’acompanyament al dol per a joves

Aquesta iniciativa vol promoure el desenvolupament de la intel·ligència emocional dels joves a través d’eines i recursos personals

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Demà, dimarts 31 de gener a les 17.30 h, l’Oficina Jove del Tarragonès oferirà un taller d’acompanyament al dol que permeti viure aquest procés de la manera més saludable possible.

 

Amb l’objectiu d’augmentar la capacitat per superar les adversitats, aquesta iniciativa vol promoure el desenvolupament de la intel·ligència emocional a través d’eines i recursos personals.

 

També en el marc del servei de salut de l’oficina jove, el 7 de febrer començarà el taller setmanal d’autocures que, des de fa dos anys, ofereix un espai personal per aprendre a escoltar-se i a conèixer les emocions i sentiments per evitar les angoixes.

L’Oficina Jove del Tarragonès, que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona, disposa de serveis especialitzats d’informació en general, salut, treball i educació.

 

En aquest sentit, durant aquest primer trimestre de l’any també s’han previst altres tallers d’interès per a joves sobre com poder trobar feina per Setmana Santa i itineraris formatius i educatiusl’aula de recerca de feina i la jornada tècnica d’orientació professional i laboral, una proposta conjunta amb Tarragona Impulsa dirigida a personal educatiu de l’assignatura de Formació i orientació laboral i tutors/es de secundària.

Les inscripcions per totes les activitats poden tramitar-se al mateix Espai Jove Kesse o a través del web de Tarragona Jove.