El PSC de Tarragona i del Vendrell reunits per les inversions del Govern i la Generalitat

També de temes relacionats amb l'actualitat política

Avui, 11 de febrer els diputats del PSC al Congrés de Tarragona, Joan Ruiz i Sandra Guaita, el senador socialista tarragoní Santi Castellà, i els diputats al Parlament, Rosa Maria Ibarra, Rubén Viñuales i Dolors Carrera s’han reunit juntament amb l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez per dur a terme una roda de premsa per parlar de les inversions del Govern de l’Estat i de la Generalitat al Baix Penedès i temes relacionats amb l’actualitat política.

Des de la veu del parlament els pressupostos s’hi han aprovat al Baix Penedès. Un dels temes principals és l’ampliació de l’Hospital del Vendrell amb més recursos. També l’ampliació d’una escola a Comarruga, i les preinscripcions dels infants de P2 que serà totalment gratuït.

Cada cop s’està augmentant més la població i és necessiten més recursos. S’ha parlat de l’ampliació de serveis d’ocupació i socials, ajudar a les famílies vulnerables que viuen al Baix Penedès i solucionar els problemes amb l’ocupació d’habitatge. També l’augment de més personal de mossos i bombers per al Baix Penedès. A més, hi ha molta gent que no arriba a final de mes amb el sou que cobren i cada cop afecta a més persones, sobretot a joves.

Han recalcat que el conseller d’economia es va comprometre a fer una visita al Baix Penedès i encara no ha vingut, l’animen a venir.