Tarragona fa marxa enrere i recupera els dos carrils de sortida al Passeig de la Independència

Després d’escoltar la ciutadania i comprovats els problemes generats per 17 places d’aparcament dissuasiu, es retirarà aquesta part de la zona taronja a tocar amb Ramón y Cajal

L’Ajuntament de Tarragona retirarà les 17 places d’aparcament dissuasiu ubicades al passeig de la Independència a tocar amb l’avinguda Ramón y Cajal, i que havien generat que a la sortida de Tarragona per aquest carrer es passés de dos a un carril. La resta d’aparcaments dissuasius del passeig de la Independència es mantenen, garantint així que s’avança cap a l’objectiu de disminuir el trànsit rodat al centre.

La decisió arriba després que el consistori hagi atès les reclamacions de la ciutadania respecte del trànsit de la zona i comprovades les retencions ocasionades per les 17 places d’aparcament en cordó i la conseqüent supressió d’un dels dos carrils de sortida cap a l’avinguda Ramón y Cajal.

En paraules del conseller de Mobilitat i Transports, Xavier Puig, “En la mobilitat, com amb el POUM, actuem en un procés d’escolta constant amb la ciutadania per ser flexibles en l’aplicació de les mesures per a la mobilitat sostenible i la millora de la qualitat de vida però determinats en l’objectiu de fer de Tarragona una ciutat més amable per a tothom. Amb aquest retoc, mantindrem una zona dissuasiva de la Tabacalera amb gairebé 200 places i eliminarem l’inconvenient de trànsit que s’havia creat”.