Sis mesos després de la seva inauguració a la Ciutat Comtal, 'La Freseria' ha anunciat que obrirà una nova botiga a la capital de la Costa Daurada. La proposta gastronòmica que va sorgir a Dubai i que fusiona les maduixes amb la xocolata amb crema de pistatxo i pasta 'kataifi' vol consolidar-se a Catalunya. Per això, després d'aterrar a Girona i Barcelona, ha arribat el torn per Tarragona.
El local obrirà al carrer Sant Agustí número 6 aquest pròxim 14 de novembre, oferint una gran oferta de maduixes amb multitud de combinacions des del centre de la ciutat. "La Freseria arriba al cor de Tarragona per a omplir de frescor, sabor i moments compartits un dels enclavaments més emblemàtics de la ciutat", han compartit els responsables.
'La Freseria' s'està consolidant a Catalunya amb botigues a Girona i Barcelona
El negoci especialitzat en una de les fruites més estimades per la població catalana posa a disposició dels clients una gran varietat de salses i toppings per gaudir d'aquestes. El principal atractiu és la font de xocolata amb avellanes amb la qual banyen les fruites, però aquestes també es poden acompanyar amb xocolata blanca, pistatxo, nata muntada, galeta Lotus, Oreo i fins i tot mel extreta de la mateixa bresca.
'La Freseria' no solament s'ha convertit en una nova proposta gastronòmica sinó que també és un autèntic fenomen social amb vídeos que han superat els 100 milions de visualitzacions. A més, compten amb un gruix de seguidors superior als 140.000, per la qual cosa les seves inauguracions es caracteritzen per les llargues cues que es generen.
L’expectació per la seva obertura a Tarragona és màxima, i tot indica que es convertirà en un nou èxit en la seva trajectòria. No és d’estranyar: cada setmana serveixen més de 1.000 quilos de maduixes, consolidant-se com un referent indispensable per als amants d’aquesta fruita.