Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Tarragona aconsegueix durant l’estiu xifres turístiques de record

Avatar photo

La ciutat de Tarragona aconsegueix xifres rècord en l’arribada de turistes a la ciutat i superant xifres de l’any passat durant l’estiu. Des del 14 de juny fins al 15 de setembre han visitat 202.905 turistes la ciutat de Tarragona, 80.578 s’han allotjat als hotels i 122.327 als càmpings. És una pujada exponencial i suposa un increment del 25,8% en comparativa de l’any 2029 i 1,6% en l’any passat.

Encara que s’ha superat el nombre de pernoctacions, durant el mes de juliol ha suposat una davallada del 6,7%, però la comparativa del 2019 suposa un increment exponencial. La majoria dels visitants en pernoctacions per hotels són de Catalunya, la resta d’Espanya i un públic francès molt alt. Respecte als càmpings, Catalunya i Resta d’Espanya té el gran nombre de visitants, però hi ha hagut un increment en el turista de Països Baixos i Alemanya.

La voluntat de la conselleria és desestacionalitzar la temporada. La consellera de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica, Montse Adan ha recalcat que “l’objectiu des de Tarragona Turisme és esdevenir una ciutat atractiva els 365 dies l’any”. El resultat de què afluència de turistes solament sigui molt alta els mesos de l’estiu es veu en l’obligació d’incrementar aquesta afluència turística durant la resta d’any. No obstant això, durant els mesos de gener i setembre d’enguany ha augmentat el nombre de pernoctacions en càmpings i hotels, un 92,9% del total del 2022 i aconseguint bones dades.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eighteen + 6 =

Notícia anterior

Apunyala la cunyada i el nebot perquè la seva ex no era a casa per matar-la

Notícia següent

Manresa finalitza una formació adreçada a prevenir la violència sexual a l’esport

Notícies relacionades