Diumenge, 14 d'abril de 2024
És notícia

Surten a licitació els locals i parades buides del Mercat Central i del Mercat de Torreforta

Avatar photo

El període per presentar ofertes estarà obert fins el 2 de juny i 27 de maig, respectivament

Els Mercats de Tarragona, amb la voluntat de continuar el procés de millora i d’ocupació dels seus espais, treuen a licitació pública l’adjudicació dels locals i parades buides del Mercat Central i el Mercat de Torreforta.

Mercat Central de Tarragona

Es tracta de dos locals de 185 i 61m2 amb un termini de cessió d’ús per 46, 25, 15 o 10 anys, segons l’oferta que es presenti. Les ofertes es poden presentar fins el 2 de juny a les 14.00 hores.

Mercat de Torreforta

Pel que fa el Mercat Municipal de Torreforta el procés de licitació contempla un total de sis lots: quatre parades per a activitats d’alimentació (fruita i verdura, carnisseria, polleria i peixateria) i dos locals per a qualsevol activitat no alimentària. El termini de cessió d’ús és per a 5 anys prorrogables per igual període per mutu acord entre l’adjudicatari i l’empresa de Mercats. En aquest cas les ofertes es poden presentar fins el 27 de maig a les 14.00 hores.

El president de l’empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha assegurat que “el nostre objectiu és aconseguir l’ocupació plena dels Mercats per tal que siguin no només un referent comercial sinó també un eix vertebrador de la vida social i cultural a tota la ciutat”.

Tota la documentació d’aquest procés es pot consultar al Perfil de Contractant de la pàgina web l’empresa de Mercats:

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sant Pere de Ribes programa activitats pel dia internacional contra l’LGTBIfòbia

Notícia següent

Alumnes de 56 centres educatius de Tarragona ja estudien amb el projecte educatiu Science Bits

Notícies relacionades