Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

S’ha celebrat al Creixell el dia mundial del medi ambient

Avatar photo

Amb la finalitat de sensibilitzar la població mundial sobre la importància de tenir cura dels nostres ecosistemes i fomentar el respecte al medi ambient

La Regidoria de Turisme i Medi Ambient de l’ajuntament de Creixell ha celebrat enguany el Dia Mundial del Medi Ambient amb una jornada de neteja del fons marí de la platja de Creixell, que ha tingut lloc aquest matí i que ha comptat amb la col.laboració de l’Associació Esportiva Subaquàtica Neptuno- AES Neptuno i del Camping Gavina – oficial això com de Protecció Civl de Creixell i diversos voluntaris.
Un grup de 15 bussos de AES NEPTUNO de bon matí han entrat totalment equipats a les aigües tranquiles avui de la platja de Creixell per a recollir les deixalles. A la vora els esperàven diferent s voluntaris per a recollir i classificar els residus. Entre les coses que han tret del mar hi havia una ancora i la seva cadena en bon estat, una planxa de plom, dues xarxes de pesca, una nansa, diverses fustes velles, trossos de plàstic, xancletes de platja, algues marines en descomposició, unes ulleres de sol, alguna llauna, un tros de canonada, fil de pescar o una manta.
Al sortir de l’aigua, tots els bussos han palesat que el fons marí de la platja de Creixell està molt net en comparació amb altres platges del litoral de Catalunya a on ells han fet anteriorment accions com aquesta d’avui. I s’han quedat gratament sorpresos per aquest fet.
A l’esdeveniment hi ha assistit la regidora de medi ambient i turisme de l’ajuntament de Creixell, Silvia Farrero, i el regidor de comerç Jaime Serret i el director del Càmping Gavina Eduard Casajuana. També s’ha comptat amb la col.laboració dels membres de Proteccio civil de Creixell.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 + 6 =

Notícia anterior

Maltracta el seu gos amb brides al coll que li impedien menjar i beure

Notícia següent

VÍDEO: Un senglar mossega una dona que estava a la platja

Notícies relacionades