Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Sendra vol que Hard Rock tiri endavant i repta a ERC a trencar el seu silenci

Avatar photo

Segons Sendra “És necessari per a l’economia de la nostra ciutat i de tot el territori que un projecte vital com aquest tiri endavant. La Generalitat ha de deixar estar les seves  discrepàncies i mirar per al futur i el benestar de tots”.

El conseller també remarca la pèrdua de temps intolerable que la Generalitat exerceix sobre el projecte “Passa el temps i aquest projecte segueix igual d’aturat, no avancem, al contrari retrocedim. Port Aventura ha estat triat l’indret amb més  turistes de l’any anterior, per què no pot ser això el Hard Rock?  La Generalitat va aconseguir que aquest parc fos una realitat, i perquè ara no? Serviria per desestacionalitzar el turisme  igual que ofereix el parc d’atraccions, i crear molts llocs de treball, tot són avantatges”.

Pel que fa a ERC, el portaveu de Junts remarca que Esquerra al Parlament ja va votar a favor del projecte, però a Tarragona encara no s’han manifestat “pensa dir ERC Tarragona què en pensa? Al Parlament diuen Sí, què diuen a Tarragona? S’enfrontaran a la seva direcció?”. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11 + seventeen =

Notícia anterior

Flix aixeca les restriccions de consum de l’aigua potable

Notícia següent

Un treballador cau des d’un pal de telefonia: En estat molt greu

Notícies relacionades