S’eleva a 18 el nombre de detinguts en l’operatiu antidroga al Tarragonès

    Els Mossos han intervingut 15.000 euros en metàl·lic, tres vehicles, diversos quilos de droga i material per a la seva distribució

    S’eleva a 18 el nombre de detinguts en l’operació antidroga que els Mossos d’Esquadra van iniciar aquest dilluns a primera hora del matí en diverses poblacions del Tarragonès. La policia catalana ha fet entrades i escorcolls a Tarragona, Creixell i Torredembarra, on s’ha concentrat el gruix de l’operació, que ahir es va saldar amb 11 detinguts, i aquest dimarts s’han comunicat 7 detencions més. El jutjat d’instrucció número 1 porta les diligències, que han estat declarades secretes. Els Mossos han decomissat 15.000 euros, tres quilos i mig d’haixix, 100 grams de cocaïna, i 750 cabdells de marihuana llestos per al consum. També s’han intervingut tres vehicles, telèfons mòbils, material per a la distribució de droga, documentació, i dues armes llargues -una de balins i l’altra de boles de plàstic.
    L’operatiu està relacionat amb el dispositiu que els Mossos d’Esquadra van dur a terme el passat 18 de maig a Tarragona, i que va acabar amb una vintena de detinguts, tres dels quals van ingressar a presó.