2a edició del concurs ‘Posem-hi flors!’ als Parcs i Jardins de Tarragona

Una de les novetats d’enguany és l’increment del premi a més de 400 €, per bescanviar a qualsevol de les floristeries participants

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la segona convocatòria del concurs Posem-hi Flors!, de la conselleria de Parcs i Jardins, dins el moviment Tarragona Vila Florida i amb la col·laboració amb l’Associació de Comerciants Via T, donat l’èxit de l’any passat.

 

“L’any passat vam engegar aquest concurs amb l’objectiu de fer florir els carrers i reactivar el comerç de la nostra ciutat i ho vam aconseguir amb uns setanta participants”, ha apuntat la consellera Elvira Vidal.

La consellera ha afegit que “entre tots estem aconseguint una ciutat més amable i bonica, on accions com aquestes i com les plantades col·laboratives, els jardins poètics i literaris i la renaturalització dels diversos racons de Tarragona, serveixen per implicar a tota la ciutadania i fer valdre el verd urbà”.

 

 

Una de les novetats d’enguany és l’increment del premi a més de 400 €, per bescanviar a qualsevol de les floristeries participants. Les categories, que es mantenen com l’any passat son, la particular per a persones a títol individual, comunitats de propietaris i associacions de veïns amb la decoració als balcons; la categoria comerç dirigida a establiments comercials, amb decoració de façanes, exteriors o interiors i també la de restauració, destinada a restaurants, hotels i bars amb la decoració de terrasses.

L’edició passada els guanyadors van ser, en la categoria particular, Rosana Moncunill; a la categoria Comerç, l’establiment Santiveri; a la categoria restauració, Ca l’Eulàlia i el vot popular va caure en l’Associació de Veïns i Veïnes de Bonavista.

 

La consellera Elvira Vidal ha volgut agrair als guanyadors de l’any passat la seva implicació i “un agraïment general a tots i totes els que teniu cura del verd i inculqueu aquest amor als del voltant”. Vidal ha finalitzat dient que “enguany es valorarà la qualitat artística i l’originalitat. Els materials i textures utilitzats, el cromatisme i l’impacte de la proposta, com a elements innovadors”.

Per la seva banda, Judith Sentís, Responsable de l’Associació de la Via-T de Tarragona, ha manifestat que “aquesta és una molt bona oportunitat per a la ciutat i des de la Via-T ens agrada molt col·laborar-hi” i ha afegit “els comerços guarnits amb flors, conviden a entrar-hi i això ens afavoreix a tots i totes”.

Pel que fa al calendari les inscripcions estaran obertes fins al 5 de març i l’enviament de fotografies per a participar-hi, fins al 13 de març. El guarniment haurà d’estar col·locat del 10 al 20 de març, com mínim; ja que el jurat professional recorrerà els diferents establiments per tal de valorar-los. Pel que fa a les votacions del vot popular, es podran fer del 17 al 24 de març. L’entrega de guardons serà el 30 de març.

Podeu consultar tota la informació a https://www.tarragona.cat/posem-hi-flors.