Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

El sector turístic tarragoní tanca la temporada amb una ocupació del 52%

Avatar photo

Ha tancat dos punts per sota respecte 2019

El sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre tanca amb una ocupació del 52,4%, “només” dos punts per sota respecte a les xifres de 2019, i amb 19,7 milions de pernoctacions.

El gremi confia que aquesta tendència positiva continuï enguany després d’una temporada en què s’han recuperat nivells “semblants” als anys previs a la pandèmia. Segons el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el mercat català ha crescut respecte a fa tres anys, mentre que l’estatal es manté estable i l’internacional continua a l’alça. Fins diumenge, gairebé una trentena d’ens públics i privats es promocionaran a FITUR, la Fira Internacional de Turisme, amb l’objectiu de fidelitzar els visitants de proximitat i dinamitzar els internacionals.

Encapçalats pel Patronat de Turisme de la Diputació, 28 ens públics i privats del Camp de Tarragona, Baix Penedès i Terres de l’Ebre participen, conjuntament, a FITUR. La cita, que se celebra a Madrid fins a aquest diumenge, és una de les més importants del calendari de promoció turística i serveix per donar a conèixer els atractius turístics de les destinacions a través d’estands propis, així com per establir i reforçar aliances amb altres institucions i empreses del sector. La promoció de les marques turístiques del territori s’emmarca en el conveni Corner, que se signa anualment.

Així, des del Patronat de Turisme han programat una seixantena de reunions amb institucions i operadors turístics internacionals interessats en la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Aquest dimecres, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, la presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé, i les seves vicepresidentes, Camí Mendoza i Teresa Mariné, han participat en algunes de les trobades de promoció organitzades.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 + twenty =

Notícia anterior

BASF publica les xifres preliminars de l’exercici 2022

Notícia següent

Troben una dona morta amb un ganivet clavat a l’estómac, a Balaguer

Notícies relacionades