Salou obrirà les dutxes de les platges i cales demà divendres a partir de demà

Les tasques de neteja i desinfecció s’efectuaran tal com obliga la llei, un cop al dia

L’Ajuntament de Salou posarà en funcionament demà divendres, 10 de juliol, les dutxes i rentapeus a totes les platges del municipi, uns equipaments que es netejaran i es desinfectaran diàriament, segons obliga la llei.

Entre les platges de Llevant i de Ponent hi haurà disponibles una seixantena de dutxes, que es troben integrades en bateries o grups de tres. La dutxa s’haurà de fer individualment.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “hem estat treballant des de fa temps perquè la població pugui gaudir d’aquest servei a les platges, atès que és un valor afegit a la nostra oferta turística i tant residents com visitants ens el demanaven”. Així mateix, el mandatari ha apel·lat a “l’ús responsable de les instal·lacions, respectant la distància de seguretat d’1,5 metres, per tal de prevenir qualsevol contagi víric”.

Per la seva part, el regidor de Platges: Manteniment i Reparacions, Pedro Madrona, ha explicat que “l’obertura no ha estat un procés fàcil, atès que s’havien de complir, estrictament, les mesures sanitàries”.

Pel que fa als lavabos de les platges, està previst obrir-los a partir del dia 15 de juliol.