Salou inaugura el Mercat Medieval de la Festa de Jaume I

El mercat es podrà visitar fins al 2 de setembre de 10.30 a 14h i de 17 a 23h

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Edat Medieval torna un any més a Salou a través de la Fira del Rei Jaume I. Aquest matí s’ha dut a terme la inauguració del Mercat Medieval, que serà un dels elements principals de la programació de la festa, als carrers del Nucli Antic (carrers Ponent, Església, Rafel de Casanovas, Joan Miró, Pins, Plaça 11 de Setembre i Via Roma) i a la plaça Bonet. El mercat es podrà visitar fins al 2 de setembre de 10.30 a 14h i de 17 a 23h.

El mercat arriba a la seva XIX edició amb més d’un centenar de parades dedicades, principalment, a l’artesania i a la gastronomia. L’oferta gastronòmica és variada des de cervesa artesana fins a licors, passant per dolços i embotits. Per la seva banda, les parades dels artesans, també tenen productes variats com bijuteria i objectes de cuir; així com tallers complementaris d’un telar de llana, per exemple.

A la inauguració hi han estat presents diversos regidors del consistori. Martina Fourrier, regidora de Promoció i dinamització econòmica i empresarial, s’ha mostrat satisfeta amb la inauguració, assegurant que “el Mercat sempre té molt d’ambient i cada any intentem superar-nos”. La regidora ha afegit: “Tota la decoració és nova d’aquest any i estic molt contenta per això”.