Rosario Flores, plat fort del segon cap de setmana de les Nits Daurades

El Supertobogan aquàtic, el ball de sardanes, l’actuació dels elements festius o la nit dels focs entre els diferents actes que es podran gaudir

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana comença la segona part de les Nits Daurades amb més d’una vuitena d’actes diferents, que ompliran Salou de cultura, ball, espectacles i foc. Així, la capital de la Costa Daurada continua celebrant la ja tradicional Festa Major d’estiu del municipi que aplega centenars de salouencs i curiosos que volen gaudir dels actes programats.

Demà dissabte 12 d’agost a partir de les 16.30h, els més petits podran gaudir de l’Estiu Xic’s amb el supertobogan aquàtic. Una activitat única que permet gaudir d’una tarda diferent, ubicada, fins a les 19.30h, del Cap Salou a la Plaça Cala Crancs. Posteriorment, a les 20 de la tarda, s’inicien un conjunt d’activitats relacionades amb la cultura i la tradició: a partir de les 20h es realitzarà una Ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla de Reus Jove i l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, al Passeig Jaume I – Zona Espigó del Moll. Seguidament, la tradicional actuació dels elements festius del municipi tindrà lloc a les 20.30h al Passeig Jaume I. Finalment la Plaça de les Comunitats Autònomes acollirà el plat fort d’aquest segon cap de setmana de festes: el concert de Rosario Flores. Un espectacle de llum, ball i molt d’art que tindrà lloc a les 22 hores. En el seu Tour Gloria de mi l’artista farà un repàs a totes les seves cançons, les més antigues i les més noves, juntament amb un concert ple d’energia.

L’endemà diumenge, dia 13, els més petits tornen a ser els protagonistes de les Nits Daurades amb l’espectacle de Sésamo On Tour, al Passeig Jaume I- Font Lluminosa, a les 19.30h. Seguint per la tarda, la colla castellera Colla Vella dels Xiquets de Valls arriba a Salou per a realitzar una de les seves actuacions al Passeig Jaume I – Espigó del Moll a les 19 hores.  Ja per la nit, a partir de les 22 hores, arriba la Nit del Foc a Salou amb la trobada de bèsties del foc al Passeig Jaume I. Tot i així, a partir de les 19 hores, les bèsties de foc estaran plantades a la Plaça Francesc Germà (Passeig Jaume I).

Dilluns, la biblioteca protagonista

Finalment, el dilluns 14 la biblioteca celebra el 25è aniversari amb una festa que conjuga el món de la màgia i el circ, amb malabaristes, equilibristes, pallassos, titellaires i il·lusionistes Serà amb l’espectacle ‘circ amb maleta’ a partir de les 18h al pati de la biblioteca municipal, al carrer Ponent. Posteriorment es durà a terme un taller de malabars i un pastís d’aniversari. Ja per la nit, tots aquells que vulguin podran viure una estona d’humor, teatre i música amb l’actuació del grup Golden Apple Quartet, a les 22 hores, a la Plaça de les Comunitats Autònomes.