Pere Granados presenta una candidatura integradora i municipalista

L'actual alcalde de Salou ha defensat que el seu projecte és treballar pels veïns i veïnes de Salou

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’actual alcalde de Salou, Pere Granados, ha presentat la seva candidatura sota les sigles FUPS (Formació Unitat per Salou) per les eleccions vinents del 26 de maig. El projecte es basa en la integració, en l’àmbit exclusivament municipal i en l’apertura a tothom que vulgui formar-ne part. “No tanquem les portes a ningú, però qui vulgui entrar a la candidatura ha de tindre com a objectiu principal treballar per Salou”, ha expressat l’alcalde. I ha afegit: “En aquest projecte hi cap tothom que tingui present que Salou és el més important”.

La candidatura, tal com ha explicat el batlle, se centra a tindre la màxima representació possible dels salouencs a través de “sumar persones i entitats”. Per Granados, “l’estímul de l’alcaldia del municipi ha de ser la seva gent i tothom ha de tindre representació”. Per tant, el projecte definit de FUPS es basa en la suma i en creure que “com més estem, millors serem”, tal com ha expressat Granados. El batlle també ha aprofitat l’ocasió per assegurar: “Possiblement som els únics que podem donar estabilitat a Salou perquè sense una estabilitat social i de govern, no es podrà donar mai progrés al municipi ni avançar en la qualitat de vida dels ciutadans”.

El partit FUPS segueix una “línia vermella” que qui vulgui sumar-se a la candidatura “ha de prioritzar Salou i tenir en compte que els salouencs estan per damunt de qualsevol sigla o ideologia política”, ha explicat el batlle del municipi costaner. Respecte a això, ha afegit: “De moment, hi ha persones de diferents sensibilitats polítiques que s’han posat en contacte amb nosaltres i que saben que l’important és venir a treballar per Salou”. L’alcalde ha deixat clar que el supramunicipalisme no és el que volen fer i això es veu reflectit en la seva candidatura integradora, municipalista i centrada únicament en Salou.