Pere Granados es reuneix amb la nova presidenta de la FEHT

La trobada ha comptat amb l’assistència del gerent del Patronat de Turisme, Marc Espasa; i amb el portaveu de la Federació, Xavier Guardià

Imatge de la trobada entre Pere Granados i la nova presidenta de la FEHT. AJUNTAMENT DE SALOU

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit aquest matí amb la nova presidenta de la Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme de Tarragona (FEHT), Berta Cabré, per tal de mantenir un intercanvi d’impressions i analitzar punts de coincidència, per poder aprofundir en línies de treball conjuntes.

A la reunió, que s’ha celebrat a Alcaldia, també hi ha assitit el gerent del Patronat de Turisme de Salou, Marc Espasa, i el portaveu de la FEHT, Xavier Guardià.

L’alcalde Granados ha mostrat la seva mà estesa a la nova representant de la patronal turística i li ha ofert la col·laboració institucional per tal de “remar junts i establir línies de col·laboració, amb l’objectiu de donar múscul al sector, en un moment en què, més que mai, necessita la suma d’esforços de tots els agents, públics i privats”.

Cabré compta amb una dilatada experiència dins del sector turístic i agafa el relleu de mans de l’anterior president, Eduard Farriol.