Dimarts, 23 de juliol de 2024
És notícia

L’alcalde Pere Granados i la regidora Julia Gómez visiten l’Escola Salou

Avatar photo
Pere Granados i Julia Gómez visiten l’Escola Salou. AJUNTAMENT DE SALOU

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, van visitar ahir dijous l’Escola Salou, on van entrevistar-se amb l’equip directiu, format per la directora, Marian Castillo, la cap d’estudis, Nieves Lozano, i la secretària, Lola González.

El batlle i la regidora van mostrar interès per diverses qüestions relacionades amb la qualitat dels serveis educatius de l’escola i, posteriorment, van visitar el centre i algunes de les aules d’infantil.

L’alcalde de Salou va manifestar que “el nostre compromís per a un ensenyament de qualitat és ferm i, per això, les escoles de Salou saben que poden comptar amb el nostre suport incondicional, des de l’Ajuntament”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, va assegurar que “des de la regidoria tenim una planificació establerta de les necessitats que hem de cobrir en cada centre d’ensenyament de Salou”, unes necessitats que “ens arriben del seguiment continuat que realitzem per saber quina és la situació particular de cada col·legi o institut”.

Cal dir que l’Escola Salou es va posar en funcionament l’1 de setembre de 2003. Actualment, el centre té més de 450 alumnes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one + 9 =

Notícia anterior

El govern de Cambrils presenta les 587 accions del Pla d’Acció Municipal 2019-2023

Notícia següent

Els Mossos detenen un home per robar en un restaurant de Lleida

Notícies relacionades