L’alcalde de Salou demana facilitar la inversió del Hard Rock i no “dificultar-la”

Pere Granados critica que el Govern es deixi influenciar per la CUP

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha demanat al Govern de la Generalitat que faciliti la inversió del Hard Rock “en comptes de dificultar-la”, segons un comunicat de l’Ajuntament de la localitat aquest divendres.

Granados ha reaccionat d’aquesta manera sobre la proposta d’acord del Govern a la CUP per aprovar els pressupostos del 2022 aquest dijous que inclou eliminar una partida de 120 milions d’euros destinada a comprar els terrenys on es preveu fer el projecte.

L’alcalde ha apel·lat a l’autonomia municipal, ha assegurat que els municipis han de decidir el seu propi futur i ha recordat que la CUP “no té cap tipus de representació ni responsabilitat a Salou”.

Ha manifestat el suport al projecte, ja que “suposa consolidar i apostar per reforçar un model d’èxit que crea riquesa i ocupació”.

“Lamentem que el Govern faci cas de la CUP i els deixi governar de manera encoberta mitjançant una eina d’acció política tan important com són uns pressupostos”, ha afegit Granados.

El projecte del Hard Rock, presentat el 2012, inclou hotels, un casino i equipaments de lleure i s’hauria de situar en uns terrens propietat de CaixaBank entre Vila-seca i Salou.

La Generalitat hauria de comprar els terrenys, valorats en 120 milions d’euros, per posteriorment vendre’ls als promotors del projecte.