L’Ajuntament de Salou posa en marxa el concurs fotogràfic #PRIMAVERASALOU2021

El concurs es realitzarà a través d'Instagram i Facebook

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha posat en marxa, avui dimecres, 14 d’abril, el nou concurs de fotografia #PrimaveraSalou2021. Per poder participar-hi, caldrà captar, en una imatge, el municipi de Salou, durant els mesos de primavera, i publicar-la a Instagram, amb les etiquetes #PrimaveraSalou2021 i #VisitSalou; o a Facebook, compartint la fotografia en mode de comentàri a la publicació del concurs.

Cada un dels participants podrà difondre tantes fotografies com vulgui, però haurà de ser l’autor/a material de l’obra, la qual ha de ser l’original i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareguin, especialment en el cas que siguin menors d’edat. Així mateix, les imatges participants poden ser capturades amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc., tot i que hauran de presentar una qualitat mínima.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “és una època idònia per fotografiar el patrimoni mediambiental de Salou, en un moment on la vegetació comença a florir i a decorar, de forma única, els diferents racons del nostre municipi”. Granados ha volgut animar la població a participar en el concurs i a deixar volar la imaginació, “aconseguint captar la gran bellesa de la nostra localitat, a través de l’art fotogràfic”.

Es podran compartir fotografies a Instagram i Facebook per participar al concurs fins al 30 de maig de 2021, a les 22h. Finalment, l’1 de juny, a les 10 h, es donarà a conèixer la fotografia guanyadora. El premi per a la millor creació serà un dinar per a 2 persones al restaurant 4R Casablanca Salou.

Per a més informació cal visitar la pàgina web.