“La Pasión”, guanyador de la millor tapa del Gastrotour 2018

"Le sommelier" s'ha emportat el premi a la segona millor tapa, "Asador Córcega" al millor servei i "La Pasión" també té el premi a la tapa més original

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Bar Restaurant “La Pasión” s’emporta el premi a la millor tapa de la ruta gastronòmica Gastrotour Salou 2018 pel seu plat Pato con estilo, que consistia en un magret d’ànec amb duo de salses de fruits del bosc. El segon premi a la millor tapa se l’ha emportat “Le sommelier” amb la seva degustació Del mar al palador, una combinació de ravioli de marisc, maionesa de mango i enciam de mar, i bombó gelat de pa amb tomàquet.

El Gastrotour 2018 també té uns altres dos premis. “Asador Córcega Restaurant” s’ha endut el guardó pel millor servei amb Mar y montaña estilo Córcega, que consistia en un plat amb aromes de mar i muntanya de la nostra terra. La menció a la tapa més original també se l’ha emportat el Bar Restaurant “La Pasión” amb el seu plat Pato con estilo.

Una ruta d’èxit
La valoració del Gastrotour Salou 2018 ha estat positiva. Moltes persones han pogut gaudir de les més de 60 tapes dels diferents restaurants i bars del municipi. En total, han participat un total de 64 restaurants i bars, una xifra més gran que en anys anteriors. “Tenim uns grans professionals i una gastronomia que tira endavant a Salou”, ha declarat Martina Fourrier, regidora de Comerç, Promoció i Dinamització econòmica i empresarial. A això s’hi ha sumat Pere Granados, alcalde de Salou, que ha assegurat que” la gran qualitat del servei gastronòmic manté el nivell de qualitat de Salou”.