La Fundació Gresol fa entrega dels premis al Talent Jove

Les empreses guardonades són Brodynt, Sàlix Sostenible i SEO Alive, reconegudes en diverses categories

Imatge dels guardonats dels premis Talent Jove. Foto CEDIDA

La Fundació Gresol va fer entrega ahir al vespre dels V Premis Gresol al Talent Jove durant un afterwork que va tenir lloc a l’Hotel Olympus Palace de Salou, a una magnífica terrassa a l’aire lliure i molt espaiosa.

Els premiats han estat les empreses Brodynt, Sàlix Sostenible i SEO Alive, que han estat reconegudes en tres categories: Talent Tecnològic, Talent en Màrqueting i Talent Acadèmic, respectivament. Els guanyadors han estat escollits per un jurat mixt format per experts en cadascuna de les disciplines mencionades i per membres del Patronat de la Fundació Gresol.

L’acte ha comptat amb la participació d’una ponent d’excepció com és Arancha Ruiz, headhunter especialista en marca personal i talent Arancha Ruiz busca connectar el talent de les persones amb el context en el qual viuen. La seva experiència com a ‘caçatalents’ i els centenars de casos d’èxit com a consultora de marca personal la converteixen en una gran coneixedora de l’equilibri entre les necessitats del mercat i les aspiracions professionals de les persones.

Professora de l’IE Business School i conferenciant assídua en altres escoles de negocis, fòrums i empreses, Arancha Ruiz és també autora del blog Historias de Cracks i responsable de la secció de Headhunter & Empleo de la revista Capital Humano (editorial Wolters Kluwer). Autora de 3 llibres de referència sobre el talent El Mapa de Tu Talento (2014), amb pròleg d’Eduard Punset, Qué busca el Headhunter (Conecta, 2016) i Ahora o Nunca (Conecta, 2019), en el que desvetlla les 5 claus per a l’èxit de la carrera professional.

És executive MBA per l’IE Business School, Màster in Politics and Environment per la Universidad Carlos III de Madrid, Màster en Assessoria Jurídica d’Empreses (L.L.M.) per l’IE Law School i Llicenciada en Dret per la Universidad de Granada.

Aquests premis es van crear fa cinc anys amb l’objectiu de posar en valor el talent de joves empresaris i professionals de la província de Tarragona, així com reforçar els valors del món empresarial.

L’acte ha estat conduït per la secretària territorial de Pimec a Tarragona, Gemma Gasulla, que és a la vegada consultora, economista i creadora del Fòrum mésDona.