La Biblioteca de Salou posa en marxa una exposició virtual d’invents

La participació ciutadana hi tindrà un paper clau, ja que la mostra consistirà en repensar i millorar estris que ja existeixen

Pla de la Biblioteca de Salou. Foto CEDIDA

La Biblioteca Pública Municipal de Salou impulsa, aquest estiu, una exposició virtual d’invents, dins la iniciativa ‘Història (i històries) dels invents’, on la imaginació de la ciutadania n’és la protagonista.

Consisteix a repensar i millorar objectes i estris que ja existeixen, i a elaborar-ne dibuixos, fotografies o vídeos, sobre aquest nou invent. Hi podran participar totes les persones d’edat igual o superior a 4 anys.

El regidor de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou, Xavier Montalà, ha assenyalat que “des de l’àrea, volem continuar fomentant la participació dels petits i grans lectors i que se sentin a prop de la Biblioteca”. Per aquesta raó, “hem creat un conjunt d’activitats que giren al voltant de la temàtica dels invents, per potenciar la seva creativitat i imaginació, durant l’estiu”.

Per participar, només caldrà enviar la creació, acompanyada d’una explicació de l’invent, a l’adreça de correu electrònic [email protected], indicant, també, el nom i edat de la persona, amb l’assumpte ‘INVENTA’.

La Biblioteca recopilarà totes les creativitats i, al final de l’estiu, farà una exposició online amb totes les idees de la ciutadania.