Entrevista a Pere Granados, alcalde de Salou

Pere Granados, alcalde de Salou- Foto cedida.

Quina valoració fa d’aquests primers mesos de mandat?

La valoració que fem és positiva. Estem treballant molt per millorar la qualitat de vida dels salouencs i les salouenques, així com també per millorar l’experiència dels nostres visitants amb serveis de qualitat. I aquest és el nostre objectiu que impulsarem amb plans estratègics i projectes concrets. Transformació digital, convertir Salou en una destinació turística intel·ligent; impulsar polítiques per a una economia turística sostenible i responsable; i crear més espais de convivència per a les persones amb el desplegament del Pla de Mobilitat.

Quins són els projectes indispensables pel 2020?

Modernitzar la ciutat i dotar-la dels serveis i equipaments necessaris. Recentment, hem aprovat un pla d’inversions pel primer any de mandat de 6 milions d’euros, que ens permetrà fer obres importants, com per exemple, el projecte de Carles Buïgas. La nova biblioteca, l’edifici de Serveis Socials, la millora de diversos carrers del municipi i la remodelació del Mercat Municipal són prioritaris.

En l’àmbit local, què canviaria del 2019?

L’any 2019 ha estat un any molt positiu per a nosaltres, perquè una gran part de la ciutadania ens ha renovat la confiança a les urnes i estem molt agraïts. Potser només demanaria que tots plegats prenguéssim més consciència de que Salou és un gran poble, que hem de cuidar i estimar, i que tenim grans potencialitats que hem de valorar i projectar.

Què és el que més li agrada del Nadal?

El Nadal és una època de solidaritat amb els més necessitats, de retrobament amb les nostres famílies i de reflexió personal. Cadascú el viu a la seva manera, però jo, personalment, el visc enfocat en ser conscient de totes les coses bones que tenim al nostre abast i poder transmetre aquests valors.

Quin regal li faria al seu municipi?

Com a alcalde de Salou, despertar-me cada dia amb ànims de donar el millor de mi i del meu equip perquè totes les persones que viuen al nostre municipi puguin tenir una excel·lent qualitat de vida i se sentin orgulloses de dir que són salouenques.