Els ajuts per a comerços i restauració de Salou es poden sol·licitar fins al 20 de desembre

L’àrea de Dinamització Econòmica ha rebut, a dia d’avui, 58 sol·licituds d’ajuts, per un import total de 31.451 euros

Ajuntament de Salou. Foto CEDIDA

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou informa la ciutadania que encara es poden sol·licitar les línies d’ajuts per al teixit comercial, restauració i serveis de proximitat, fins al 20 de desembre. A dia d’avui, s’han rebut 58 sol·licituds, per un import total de 31.451 euros.

L’àrea recorda que s’han destinat, per a aquesta acció, un total de 85.000 euros, i que, per tant, encara es poden presentar les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Salou, de forma presencial, amb cita prèvia, o a través de la Seu Electrònica.

Cal recordar que aquest programa inclou tres línies d’ajuts. La primera d’elles va adreçada a persones emprenedores amb projectes d’autoocupació i creació de noves empreses amb establiments a Salou; i la quantia és d’entre 700 i 1.600 euros. La segona línia són ajudes per a la renovació i modernització de l’establiment en l’àmbit tecnològic; i la quantitat és de fins a 750 euros. I una tercera línia, amb ajuts de fins a 750 euros, pels elements i mesures que garanteixin la prevenció i seguretat davant del coronavirus.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “des de l’Ajuntament, estem posant a l’abast dels sectors econòmics afectats per la COVID-19 tots els recursos possibles per tal d’ajudar-los a millorar la situació de crisi que pateixen, actualment”. Així mateix, Granados ha assenyalat que “aquests ajuts permeten millorar la competitivitat dels comerços”.