Detenen un home i una dona per furtar tretze telèfons mòbils en una discoteca de Salou

La policia ha recuperat els dispositius electrònics i ha pogut retornar-ne la majoria als propietaris

temps lectura-Temps de lectura: 1 minut

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i una dona, de 20 i 22 anys respectivament, com a presumptes autors de tretze furts de telèfons mòbils en una discoteca de Salou (Tarragonès). Ambdós són de nacionalitat espanyola. A ell no se li coneix domicili i ella és veïna de Madrid. Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge a dilluns. Agents de paisà feien un dispositiu de prevenció a la zona d’oci del municipi i van entrar al local en el marc d’aquesta tasca. Amb l’ajuda dels vigilants privats van detectar la parella detinguda a dins, i van sospitar que podien estar cometent els furts. Els agents van fer sortir les dues persones del local i les van escorcollar. Duien una bossa de mà amb els tretze telèfons mòbils a dins.
Els agents van comprovar que la majoria de telèfons eren de gamma alta, i que a dins la bossa també hi havia una cartera amb diners, documentació d’una dona i un targeter amb documentació diversa.

Per tot plegat se’ls va detenir com a presumptes autors de tretze delictes de furt. A més, mentre els identificaven una noia va sortir de la discoteca i va afirmar als Mossos que la parella li havia intentat sostreure la bossa de mà sense èxit.

Durant la matinada, els agents van poder localitzar nou dels propietaris dels telèfons, i els van retornar els dispositius. També va retornar la cartera sostreta. L’endemà, a comissaria, es va entregar un altre mòbil al seu propietari. La policia busca les tres persones que encara no han recuperat l’aparell.

El detingut, que tenia tres antecedents per altres cossos policials, i la detinguda van passar dimarts a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs per a la parella.