Ciutadans Salou demana a la Generalitat que no autoritzi la concentració d’ANC

Els taronges argumenten que la crisi sanitària limita aquest tipus d'actes per evitar la propagació del virus i els independentistes no en poden ser excepció

Ajuntament de Salou. Foto CEDIDA

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Salou, Pere Lluís Huguet, ha demanat a la Generalitat que “no autoritzi la concentració convocada per l’ANC al municipi”. “En un moment en què, per motius sanitaris, les autoritats limiten la concentració de persones per evitar la propagació de la COVID-19, els independentistes no poden ser una excepció i també han de complir les normes sanitàries”, ha assegurat.

A més, Huguet ha recordat que “aquesta convocatòria incompleix l’acord municipal de l’agost del 2018 de no autoritzar actes polítics en determinades zones del municipi durant la temporada turística” i ha remarcat que “el ple de l’Ajuntament també va aprovar una moció en què s’exigia que la Generalitat transferís als municipis les competències per autoritzar el lloc d’una manifestació”.

Finalment, el portaveu de Cs ha volgut mostrar “el suport del Grup Municipal de Cs a la petició de l’alcalde, que ja ha reclamat al govern català que no autoritzi la concentració independentista del dissabte 22 d’agost al passeig Jaume I de Salou”.