Al solar de l’antiga duana de Salou es construirà un edifici d’ús turístic

Les obres podrien començar a partir del proper mes d’octubre, tan bon punt s’hagi completat l’expedient administratiu

El projecte preveu reproduir les antigues façanes de la Duana, recol·locar-hi la històrica Font de Ferran VII, al carrer de Barcelona, i la construcció d’un aparcament soterrat.

Segons l’alcalde, Pere Granados, ‘és una molt bona notícia, perquè el projecte ajudarà a revitalitzar i dinamitzar econòmicament i comercialment la zona del nucli antic, a més de recuperar elements arquitectònics i històrics del municipi, perquè es respectarà la fesomia de l’antic edifici’.

Durant el plenari municipal de l’Ajuntament de Salou, l’alcalde, Pere Granados, i el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, han informat sobre la propera construcció d’un edifici d’ús turístic i comercial al solar de la Duana; que té una superfície de 2.300 metres quadrats. Serà un immoble de 4 plantes, més una planta baixa per a usos comercials i dues plantes d’aparcament soterrat, amb 136 places per a vehicles.

L’alcalde ha manifestat que “aquest nou projecte suposa un benefici pel nucli antic, ja que dinamitzarà i reactivarà l’entorn, retornant al seu lloc un edifici històric, però modern i funcional, que donarà un nou atractiu”.

Per la seva part, el regidor de Gestió del Territori ha advertit que “es vetllarà per tal que les obres en aquest àmbit es desenvolupin amb les majors facilitats per als veïns i veïnes, amb la disposició de tota la informació perquè tot transcorri amb la normalitat més gran i les menors molèsties possibles, tenint en compte que es tracta d’una actuació que té certa complexitat”.