Aglomeracions de gent sense mascareta ni distància a la zona d’oci nocturn de Salou

La policia va intervenir i desallotjar una de les discoteques del carrer Carles Buigas

Imatge de les aglomeracions a la zona d'oci nocturn de Salou. FACEBOOK ALEJANDRO YESTE

Nou cas polèmic en una discoteca de la província de Tarragona des de la reobertura dels locals d’oci després del coronavirus. Primer va ser una discoteca d’Ulldecona on la gent ballava i no es guardaven les mesures de seguretat, després unes imatges de baralles i aglomeracions a les portes d’una discoteca de Reus i ara s’han tornat a veure imatges similars a la zona d’oci nocturn per excel·lència de la Costa Daurada, la de Salou.

En unes fotografies publicades a les xarxes socials, es veu com la passada nit hi havia centenars de persones sense portar mascareta ni guardar distància de seguretat a la zona del carrer Carles Buïgas. Unes imatges que han generat molta preocupació entre els veïns del municipi, sobretot arran del confinament del Segrià i la por que també es pugui produir un rebrot.

Com també es pot veure a les imatges, els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir i desallotjar una de les discoteques. Segons la policia catalana es tractava d’una actuació habitual per temes administratius que va acabar sense incidències.

Els Mossos d’Esquadra vna intervenir a la zona d’oci nocturn de Salou FACEBOOK MILLOREM SALOU