Salou renovarà la tarima de les dutxes de platja del carrer Colón

També es col·locarà una tarima del mateix material sobre el pas de formigó del Camí de Ronda que comunica la cala Vinya amb la cala del Pinatell

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Salou renovarà, de forma integral, la tarima del grup de dutxes del carrer Colón, amb fusta elaborada a base de bambú comprimit a alta pressió i temperatura, un material relativament nou, d’alta resistència i similar, estèticament, a les fustes tropicals existents.

 

Cal destacar que aquestes dutxes són molt utilitzades durant l’estiu, i el material actual s’ha vist deteriorat, amb el pas dels anys.

 

Paral·lelament, l’Ajuntament arranjarà el pas de formigó del Camí de Ronda que comunica la cala Vinya amb la cala del Pinatell, incorporant a sobre una tarima de fusta, del mateix material.

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat, pel que fa al grup de dutxes, que “la nostra voluntat és oferir uns serveis d’excel·lent qualitat i seguretat als nostres residents i visitants”. Així mateix, pel que fa al pas del Camí de Ronda, ha explicat que “pretenem millorar l’accés i la integració del pas amb l’entorn”.

 

Per la seva banda, el regidor de Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona, ha explicat que “la col·locació d’aquesta nova fusta de bambú ens permetrà conèixer, de primera mà, les seves característiques, per tornar-la a fer servir, en pròximes ocasions”.

 

Les obres ja s’han adjudicat. El termini d’execució és d’un mes, a finalitzar abans de les dates de Setmana Santa.