fbpx

Salou reforça la seguretat als comerços per les festes de Nadal

Avatar photo

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, ha iniciat aquest dijous la campanya de reforç de seguretat als comerços del municipi, amb motiu de les festes de Nadal. Es tracta d’una iniciativa que compta amb el suport de la Policia Local de Salou i la col·laboració de la regidoria de Dinamització Econòmica.

La campanya de proximitat, que es durà a terme en més de 350 comerços, té com a principal objectiu intensificar la vigilància i fer més notòria la percepció de seguretat entre la ciutadania i els establiments. Amb aquesta acció, es pretén informar, recomanar i aconsellar sobre les mesures de prevenció i precaució que s’haurien de tenir en compte durant aquesta època d’intensa activitat comercial.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha visitat, aquest matí, algunes botigues, acompanyat pels regidors de Seguretat Ciutadana, Sebastià Domínguez i de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, de l’inspector José Luis Gargallo i una patrulla d’agents de la Policia Local.

L’alcalde ha assegurat que “Salou és una ciutat segura” i ha posat en valor l’esforç policial i l’atenció personalitzada als comerciants.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastià Domínguez, ha assenyalat que la campanya de proximitat garanteix el marc de convivència perquè l’activitat comercial es dugui a terme amb normalitat i sense incidents.

El comerç, per la rellevància social i econòmica que representa en un municipi com Salou, i atès que és un actiu viu durant tot l’any, mereix una especial atenció, més especialment en aquestes dates. En aquest sentit, la seguretat ciutadana és una condició necessària per al bon funcionament de la societat i un dels principals criteris per garantir la qualitat de vida dels residents.

Des de l’Ajuntament hi ha el compromís de vetllar, en general, per la qualitat, confiança i seguretat de l’activitat comercial. I, de retruc, dels consumidors.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La comunitat gitana de Campclar, contra un youtuber: “Dona una imatge que no correspon amb la realitat”

Notícia següent

UP + DA + Independents, atendran la ciutadania cada tarda

Notícies relacionades